Този уеб сайт е изработен с финансова подкрепа от Европейския фонд за регионално развитие на Европейския съюз, чрез Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ по процедура „Ваучерна схема за предоставяне на услуги за информационни и комуникационни технологии (ИКТ услуги) на микро, малки и средни предприятия (МСП)“ по проект BG16RFOP002-2.015 – Подкрепа за растеж на малките и средни предприятия (МСП), чрез пилотно прилагане на ваучерни схеми от ИАНМСП. Проект BG16RFOP002-2.083-0287. Бенефициент: „П ЕНД В“ ООД

За нас

Рекламна агенция „П енд В“ със седалище град Плевен, e създадена през 2007 година с предмет на дейност графичен дизайн, печатна, сувенирна и външна реклама.

НАШИТЕ ПРИОРИТЕТИ СА

Развитие, качество, коректност, бързи срокове и конкурентни цени. Създаването на нови идеи и стратегии, печеливши за нашите клиенти и тяхното развитие и реализация в детайли, съобразено с целите на клиента.

КАКВО ГАРАНТИРАМЕ:

Отговорност при планирането и провеждането на дадена кампания и непрекъснат контрол от възникване на идеята до реализацията. Високо съотношение цени и качество на услугите. Креативност, създаване на нови рекламни продукти.

Клиенти, с които работим

Бултекс 99 ЕООД, Маркар прогрес ЕООД, Веселин Балев ЕООД, Денис 49 ЕООД, Вимакс Клима ООД, КНМ Текстил ООД, Д М Тех ООД, Палфингер България ЕООД, ИТТ-Австрия – Производство ЕООД и много други.

История

Фирма „П енд В“ ООД е създадена през 2007г.

Рекламна агенция „П енд В“ със седалище град Плевен, e създадена през 2007 година с предмет на дейност графичен дизайн, печатна, сувенирна и външна реклама.

Рекламна агенция „П енд В“ предлага на своите клиенти пълно рекламно обслужване и изработването на цялостни решения за РЕКЛАМА. Екипът ни залага на професионален и оригинален дизайн. Съобразявайки се с конкретните нужди на клиента, тяхното развитие и реализация в детайли са приоритет за нас.

Рекламна агенция П енд В  развива успешна дейност в областта на сито и дигитален печат. Предлага се сито печат за различни рекламни материали, като текстил и суверини.

През 2018г. отваря копирен център – Мизия принт, предлагащ услуги за листов и широкоформатен дигитален печат. Копирният център разполага с много добър екип от млади хора, които ще Ви консултират и облсужат на професионално ниво. Центърът е оборудван с модерна високопроизводителна техника за принтиране, копиране, сканиране, рязане и предлага пълно обслужване на своите клиенти, както и предаване в завършен вид на приетите поръчки в изключително кратки срокове. За нашите клиенти,ние осигуряваме бързо и качествено обслужване на атрактивни цени.

Част от услугите който се предлагат са – Черно/бяло и цветно принтиране, коп​иране и сканиране, подвързване и ламиниране, изработка на рекламни материали (визитки, брошури, дипляни, менюта, и т.н.,), сублимация за чаши и печат на фотографии. Центъра разполага и с широкоформатен принтер за печат на винил, фолио, плакати, канава, тапет и т.н.

Външната реклама е областта, в която П енд В  през последните 10 години постигна значителни успехи. П енд В  – предлага специализирана консултация, предпечат и широкоформатен печат на рекламния носител. Целият процес се финализира с монтаж.

Наши клиенти